Op weg naar het licht

Bestel hier de tickets

Kom jij ook naar het Passion Paasevent in Harderwijk? Dan kun je hier een ticket boeken. Met een ticket ben je zeker van een plekje op het moment dat je aankomt? Reserveer dus nu een ticket, hier worden alléén €2,- (p.p) reserveringskosten voor in rekening gebracht. Ook zonder ticket ben je van harte welkom. Wel is er een beperkt aantal plaatsen per ronde die mee kunnen. Het kan zijn dat je dan iets langer in het dorp verblijft, zodat je met de volgende ronde mee kunt.


PassionPaasevent 2023

Laat je meevoeren met het spel en beleef mee wat zich 33 jaar geleden afspeelde in Jeruzalem.

Het begint allemaal in het oude dorpje Beth Tikva: het leven lijkt z’n gangetje te gaan, maar het zijn roerige tijden. Veel bewoners zijn onrustig en praten met elkaar over Jezus. Ken jij hem? Wil jij hem kennen? Niemand realiseert zich dat er straks iets gaat gebeuren. Iets wat meer impact heeft dan de klimaatverandering die we de komende eeuw gaan mee maken…

Wil je zeker zijn van een plekje op het moment dat je aankomt? Reserveer dan een ticket. Hier worden alléén €2,- (p.p) reserveringskosten voor in rekening gebracht.

Bij je ticketreservering kun je gelijk ‘shekels’ kopen (wisselkoers 1=1). Hiermee kan je  tijdens het evenement chokamelenmelk of joodse appeltaart, maar ook andere 21e eeuwse drankjes en versnaperingen kopen.

Uiteraard zijn de ‘shekels’ ook ter plaatste aan te schaffen, maar de wisselkoersen kunnen fluctueren, afhankelijk van bij welke tollenaar je ze koopt…

Wil je ons nog meer steunen? Je kan ervoor kiezen om tijdens het boeken van een ticket een gift te doen voor de organisatie van het evenement.

Tickets bestellen

Reserveer nu vast een plekje op het door jou gewenste moment en je bent zeker om mee te lopen. Kosten € 2,- (p.p.)


De tickets worden verkocht in samenwerking met EventsforChrist.nl

Kerstevent belevingstheater 2024. All Rights Reserved.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!