Terugblik PassionPaasevent 2023

Video's

PassionPaasevent

Foto's van

Het dorp

Het begint allemaal in het oude dorpje Beth Tikva: het leven lijkt z’n gangetje te gaan en niemand realiseert zich dat er straks iets gaat gebeuren. Iets wat meer impact heeft dan de klimaatverandering die we de komende eeuw gaan mee maken…

2) Markt (oude stadhuis)

Passion

Passhion Harderwijk. Op de markt (voor het oude stadhuis van Harderwijk) vindt een live zang- en muziek spektakel plaats met band en groot koor die het verhaal van de Passion en de emoties die we allemaal in ons leven kennen versterken. Prachtige Nederlands nummers of vertaald naar het Nederlands.

3) vanaf markt

Kruiswandeling

Vanaf de markt pakken we het verlichte Passionkruis op en lopen in stilte naar de volgende locatie. Tijdens de wandeling staan we stil bij het overlijden van Jezus, maar ook bij onze eigen moeilijkheden.

4) strandboulevard

Pilatus

We vervolgen onze weg met de Pilatus scene. Wie moeten we vervolgen, wie is de echte misdadiger. Waarom maken we hier de keuze die uiteindelijk zoveel goeds voor ons heeft gebracht?

5) Strandeiland

Kruisiging en opstanding

Na de Pilatus scene pakken we nog een het kruis op voor de laatste scene, de Kruisiging en opstanding. We worden meegenomen in de laatste lastige uren van Jezus, vlak voor en tijdens zijn kruisiging. Maar daarna, mogen we het licht aanschouwen.

6) strandeiland

de 7e Hemel

Na de opstanding is het tijd om na te praten, even wat lekkers te eten of te drinken. Op het strandeiland zijn spelletjes voor de kinderen en staat er een gebedshuis. Hier kun je even tot rust komen, een kaarsje aansteken of een briefje schrijven.

Kerstevent belevingstheater 2024. All Rights Reserved.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!